Proč...? Jak...?? K čemu...??? Kdy...????
Kladete si někdy podobné otázky? My vám na ně pomůžeme odpovědět.
Navštivte Dny vědy a techniky v Plzni, ptejte se, experimentujte a vyhrajte!

V rámci letošního jubilejního 5. ročníku máte opět možnost proniknout do tajemného světa laboratoří, obdivovat zázraky moderní techniky a získat řadu zajímavých informací z různých vědních oborů.

Program Dnů vědy a techniky je již tradičně rozdělen do dvou částí: Od pondělí do čtvrtka (13. - 16. 9. 2010) můžete navštívit především expozice v areálu Západočeské univerzity v Plzni, zatímco v pátek a v sobotu (17. a 18. 9. 2010) se většina akcí koná v centru města.

Po šest dní si tak můžete vybírat z pestrého programu zahrnujícího řadu interaktivních expozic, odborných přednášek a informačních seminářů, které absolvujete buď přímo ve specializovaných laboratořích a učebnách Západočeské univerzity v Plzni, nebo jednoduše na ulici v centru města. Kromě toho jsou pro vás připraveny hned dvě velké soutěže o ceny.

Pozor! Z organizačních důvodů je nutné se na některé akce (zvláště v univerzitním areálu) předem zaregistrovat. Registrovat se mohou skupiny i jednotlivci, a to od konce srpna na těchto webových stránkách. Registrace i vstup na veškeré akce jsou zcela zdarma.

Přijďte se s námi bavit, poznávat, přemýšlet, soutěžit a žasnout. Těšíme se na vás!

zarovka